Josette Keegstra

Josette Keegstra

Individuele coaching

Coaching is een effectief middel om uw eigen mogelijkheden meer in evenwicht te brengen met de verwachtingen van uw werkgever. Inzet daarbij is het gericht veranderen van de werkattitude. Mogelijke thema's zijn: optimaler energieniveau, stellen van grenzen, hanteren van conflicten en delegeren.

 

De specifieke vraagstelling van de opdrachtgever en de cliënt vormen het uitgangspunt voor de coaching. Tevens nemen wij een beknopt psychologisch onderzoek af, dat met name is bedoeld - voor de kandidaat en de coach - als inzichtgevend middel ten behoeve van het traject.

 

Het gaat bij dat onderzoek vooral om het in kaart brengen van de natuurlijke gedragsvoorkeuren. Dat is het gedrag dat iemand zonder bewust na te denken inzet in bepaalde situaties. Het werken vanuit die natuurlijke voorkeur levert met minder inspanning en concentratie een beter resultaat op.

 

Wij bieden coaching waarbij de nadruk ligt op een korte interventie (gemiddeld drie sessies na intake en beknopt onderzoek) en die is gericht op het oefenen van nieuw en effectiever gedrag. U verwerft inzicht in uw functioneren in specifieke situaties en u krijgt ondersteuning bij de realisatie van gestelde doelen.

 

Onderzoek coaching € 975,- excl. btw
Coaching, 3 sessies € 877,50 excl. btw
Rapportage, indien gewenst € 292,50 excl. btw
Prijs particulieren op aanvraag