Josette Keegstra

Carrière Support bestaat deze zomer 20 jaar en dat is een goed moment om u op de hoogte te brengen van een aantal recente en nieuwe ontwikkelingen.

 

Naast onze bestaande registratie als psycholoog NIP is ons werkgebied in 2009 uitgebreid met de nieuwe registratie Arbeid & Gezondheid (NIP A&G).

Voor de professionele organisatie van die nieuwe werkzaamheden zijn we sinds 2010 aangesloten bij het Centraal Netwerk Psychologische Zorg (CENZO) in Amsterdam. Via dit netwerk ontvangen wij inmiddels opdrachten verspreid over een veel ruimer werkgebied.

 

Om nog beter te kunnen inspelen op de actuele wensen van onze opdrachtgevers en cliënten (mede onder het motto: ‘U komt niet naar ons, maar wij komen naar u toe’) kunnen wij door de aansluiting bij het ‘Coach-huis’ sinds kort tevens gebruik maken van ontvangstruimte op meerdere locaties in Nederland. Zo ontvangen wij onze cliënten actueel al in Heiloo, Hoorn, Arnhem, Nijmegen en Wassenaar maar in de nabije toekomst ook op andere plaatsen, zodat de reistijd van onze cliënten beperkt kan blijven.

 

Mede vanwege die spreiding van opdrachten zijn we 1 augustus tenslotte met onze hoofdvestiging in Nijmegen verhuisd naar onze vernieuwde woonruimte annex kantoor in Wassenaar. Wij zullen u daar vanzelfsprekend graag een keer ontvangen.